Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"processed milk"'
Publikováno v:
Environmental Research: Health, Vol 3, Iss 1, p 015001 (2024)
This research paper aimed to assess milking and milk handling practices among small-scale dairy farmers and to determine the presence of Escherichia coli ( E. coli ) in raw and processed liquid milk in Malawi. A total of 113 dairy farmers were interv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15fc81d93a8a483db7b370a388f70e41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100053- (2022)
New food processing technologies are continuously being introduced in the food industry due to the potential benefits such as longer product shelf life, convenience, sensory appeal, and nutritional superiority. Despite their potential benefits, consu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf099252ff394e39904cbbbca5e99ae9
Autor:
Atallah Abdulghani, Mahmood Younis Ali
Publikováno v:
Mesopotamia Journal of Agriculture, Vol 45, Iss 3, Pp 313-320 (2019)
Age gelation is a main defect in Ultra-high temperature (UHT) processed milk. It is a process with two stages which distinguished by loss of viscosity. It can be followed by measuring the apparent viscosity of the milk. A control (T0) and four whole
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3337f2a2e72f4342a39783418e8fdd41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies, 2018, Vol. 8, Issue 3, pp. 480-500.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JADEE-04-2016-0021
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joshua Oladapo Ibitoye, Binh Ly-Nguyen, Duy Nghia Le, Koen Dewettinck, Antoine P. Trzcinski, Thi Thanh Que Phan
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 7, p 1534 (2021)
Dairy products are relevant in the food industries as functional ingredients for several food products and contribute towards human nutrition in ameliorating certain disorders. In this study, set yogurts were produced from raw milk and processed milk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28e2a68c1fa549ea883d0418f427a94f