Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"processed meat quality"'
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 8, Iss 1 (2024)
The objective of this study was to determine impacts of environmental enrichment (EE) on turkey meat quality. A randomized complete block design was used with commercial turkeys (n = 420) randomly assigned to 6 EE treatments (control [C], pecking blo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ad9888f7d8f4cd8b892cc6104cbe19a
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2813 (2023)
Fat smearing, or poor fat particle definition, impacts the visual quality of sausage. However, objective methods of assessing fat smearing have not been identified. Therefore, the objective of this experiment was to determine the relationship between
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba2230e18aa14a92bd8c312f692bb91c
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 7, Pp 3761-3768 (2020)
Long photoperiods are used in the broiler industry to maximize animal performance, though the impact on meat quality remains poorly understood. The current study evaluated the impact of photoperiod on functional/physicochemical properties and oxidati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e53f60e5541640b6bb817932f6642cd6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 7, Pp 3761-3768 (2020)
Poultry Science
Poultry Science
Long photoperiods are used in the broiler industry to maximize animal performance, though the impact on meat quality remains poorly understood. The current study evaluated the impact of photoperiod on functional/physicochemical properties and oxidati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Dissertation/ Thesis
Environmental enrichments have been investigated to determine impacts on turkey health and welfare; however, there is limited data to determine the impact of these enrichments on fresh or processed turkey meat quality. One hundred and forty-four turk