Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"processed ham"'
Autor:
Juhui Choe, Hack-Youn Kim
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 4, Pp 2230-2235 (2020)
The consumption of meat products from old broiler breeder hen (OBH) and old laying hen (OLH) is limited by their poor organoleptic properties. In this study, the physicochemical properties of breast and thigh meat from OBH and OLH and their applicati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d974c81788f84dd4bf399367ace5038b
Autor:
Hack-Youn Kim, Juhui Choe
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Vol 99, Iss 4, Pp 2230-2235 (2020)
Poultry Science, Vol 99, Iss 4, Pp 2230-2235 (2020)
The consumption of meat products from old broiler breeder hen (OBH) and old laying hen (OLH) is limited by their poor organoleptic properties. In this study, the physicochemical properties of breast and thigh meat from OBH and OLH and their applicati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.