Zobrazeno 1 - 10
of 4 891
pro vyhledávání: '"process scaling"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Journal Advances, Vol 19, Iss , Pp 100627- (2024)
This study aims to investigate the role of hydrogen peroxide (HP) continuous dosage in removing Paracetamol (PCT) from different water matrices using the solar photo-Fenton process. Different parameters in the HP dosage strategies (initial HP pulse,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28cb143e3c9d44aeb40021d04998bf1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 21, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background α-Ionone is highly valued in cosmetics and perfumery with a global usage of 100–1000 tons per year. Metabolic engineering by microbial fermentation offers a promising way to produce natural (R)-α-ionone in a cost-effective man
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/971f45bbdeef46d3887b086cf2aae7fe
Autor:
Huang, Ching-Ning1 (AUTHOR), Lim, Xiaohui1 (AUTHOR), Ong, Leonard1 (AUTHOR), Lim, Chinchin1 (AUTHOR), Chen, Xixian1 (AUTHOR) xixian_chen@sifbi.a-star.edu.sg, Zhang, Congqiang1 (AUTHOR) zcqsimon@outlook.com
Publikováno v:
Microbial Cell Factories. 11/23/2022, Vol. 21 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
Ma, Jialiu, Guo, Da
Publikováno v:
In Solar Energy October 2020 209:21-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2018 222:199-206