Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"process of fermentation"'
Autor:
Yuke Deng, Dan Huang, Baolin Han, Xinqian Ning, Dong Yu, Huixiang Guo, Yufang Zou, Wen Jing, Huibo Luo
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Daqu is an important saccharifying and fermenting agent. It provides various microorganisms and enzymes for the fermentation of Baijiu and plays a vital role in the formation of Baijiu flavor. However, it is difficult to obtain information on microbi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/625e48d43b2f4299a321c7d7fa0ffde1
Autor:
Kurtzman, C. P.
Publikováno v:
Mycologia, 1983 Mar 01. 75(2), 374-382.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3792826
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 7, No 24 (2008)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Production of alpha amylase using amplified variants of Bacillus subtilis (strain SCH) and of Bacillus amyloliquefaciens (strain 267CH) was conducted in a bioreactor with multiprotein-mineral media. Thetime course of fermentation in a bioreactor reve
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
African Journal of Biotechnology; Vol 7, No 24 (2008)
African Journal of Biotechnology; Vol 7, No 24 (2008)
A kinetic study was conducted for a-amylase production process in shake flasks by the wild type strain of Bacillus amyloliquefaciens (strain 267) and in the fermentor by the amplified variant of the sameorganism (strain 267CH). a-Amylase was produced
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2912bc1875db47bcf79dbeacbcb86fb2
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-58149248040&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-58149248040&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.