Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"probiotic mixture"'
Autor:
Ting Hu, Zhiguan Song, Lan Yang, Keyuan Chen, Yi Wu, Fei Xie, Jiufeng Wang, Guiyan Yang, Yaohong Zhu
Publikováno v:
Animal Nutrition, Vol 19, Iss , Pp 386-400 (2024)
Delivery and weaning are major stressful events in sows and piglets, adversely affecting production and growth performance and causing economic losses to swine farms. Probiotics as safe antibiotic alternatives have great potential for use across all
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe7b2560e92848db99a45914582190e9
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 17, Iss 7, Pp 1490-1496 (2024)
Background and Aim: The feeding and sanitary conditions significantly influence the productivity of farm animals. This study aimed to assess the impact of a lactic acid-producing microbial additive on broiler chicken productivity. Materials and Metho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9c7b5f0e5ef4a579b96ea411b5023fc
Autor:
Hu, Ting a, b, Song, Zhiguan a, b, Yang, Lan c, Chen, Keyuan a, b, Wu, Yi a, b, Xie, Fei d, Wang, Jiufeng a, b, Yang, Guiyan a, ⁎, Zhu, Yaohong a, b, ⁎
Publikováno v:
In Animal Nutrition December 2024 19:386-400
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
IntroductionThis study evaluated the effects of dietary supplementation of Bacillus subtilis and Pichia farinose mixture (BPM) on growth performance, apparent ileal digestibility, cecal bacteria counts, small intestinal morphology and digestive enzym
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/526a233ae1104c6584a30d73abdba893
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 3, p 656 (2023)
Although leaky gut syndrome is not recognized as an official diagnosis for human diseases, it is now believed that dysfunction of the cell barrier causes increased permeability of intestinal epithelial cells leading to this condition. Probiotics have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6b3eecd14d34db6b3ceb00bf8b3784d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 38, Iss , Pp 329-337 (2017)
Among the carriers of probiotic bacteria in the field of non-dairy foods, chocolate is one of the most appealing. Following the contemporary trend impelled with better efficiency, a compilation of three probiotic strains microencapsulated together wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/917b6a127f6243f489e91d01d087cc91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.