Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"printing of food"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Additive manufacturing is successfully applicable in the food industry. Although various methods are used, the most common process is fused deposition modeling, i.e. extruding paste, gel, snacks, dough, chocolate, etc. through various nozzle diameter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::7d7e3bbef81ecf9f6510867bf6ea4296
https://www.bib.irb.hr/1264024
https://www.bib.irb.hr/1264024
Autor:
Menard, Urša
Tehnologija 3D tiskanja je v zadnjih letih doživela velik razvoj tudi na področju živilske industrije. V diplomskem delu smo najprej predstavili osnovno delovanje, konfiguracije in metode tiskanja 3D tiskalnikov, ki se najpogosteje uporabljajo pri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::fa63fa8812af4cc3cb51a2b1fd545028
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=119424
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=119424
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.