Zobrazeno 1 - 10
of 1 520
pro vyhledávání: '"primal cut"'
Publikováno v:
Journal of Animal Reproduction and Biotechnology, Vol 39, Iss 2, Pp 114-120 (2024)
Background: The Hanwoo industry must develop technologies that can increase the production of preferred cuts to match changing consumer trends. In this study, we aimed to estimate the genetic parameters for carcass traits (carcass weight, eye muscle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec2c14495bd34d349439e8f292ade145
Autor:
Ed O'Connor
Eight years ago, the national tabloids had a feeding frenzy over the'Primal Cut'killings. The Garrod brothers, East End butchers, had turned their expertise to rendering human flesh. The case made DS Alison Dexter notorious. She identified the murder
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Pimpão, M., author, Oliveira, C., author, Marques, M.R., author, Almeida, J.M., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :364-364
Autor:
Sood, Vipasha, Rodas-González, Argenis, Valente, Tiago S., Virtuoso, Marcos Claudio S., Li, Changxi, Lam, Stephanie, López-Campos, Óscar, Segura, Jose, Basarab, John, Juárez, Manuel
Publikováno v:
In Meat Science October 2023 204
Autor:
R Portillo-Salgado, JG Herrera-Haro, J Bautista-Ortega, AJ Chay-Canul, JE Ramírez-Bribiesca, ME Ortega-Cerrilla
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 24, Iss 4 (2022)
ABSTRACT This study was conducted to develop predictive equations for carcass characteristics and primal cut weights of native Mexican guajolotes using body measurements (BM). For this study, a total of 36 male guajolotes (Meleagris gallopavogallopav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83975ba3e5d94eedb2f43ec79df5374f
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 12 (2021)
The importance of meat and carcass quality is growing in beef cattle production to meet both producer and consumer demands. Primal cut yields, which reflect the body compositions of carcass, could determine the carcass grade and, consequently, comman
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d471c61f8fc54af98116ceb4922eba17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yunhwan Park, Eunyoung Ko, Kwangwook Park, Changhyun Woo, Jaeyoung Kim, Sanghun Lee, Sanghun Park, Yun-a Kim, Gyutae Park, Jungseok Choi
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 64, Iss 1, Pp 135-142 (2022)
It is impossible to know the amount of pork primal cut by pig carcass grade which is determined only by carcass weight and backfat thickness in the Korean Pig Carcass System. The aim of this study was to investigate the correlation between the pig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0f72c2fe97e4ccda22de72be7a38fe0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.