Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"prickly pear ecotype"'
Autor:
David Choque-Quispe, Carlos A. Ligarda-Samanez, Edith R. Huamán-Rosales, John Peter Aguirre Landa, Henrry W. Agreda Cerna, Miluska M. Zamalloa-Puma, Genaro Julio Álvarez-López, Gloria I. Barboza-Palomino, Humberto Alzamora-Flores, Wilfredo Gamarra-Villanueva
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3862 (2023)
Prickly pear fruits are seasonal and have shades ranging from pale green to deep purple. Their pigments are associated with bioactive compounds, being sensitive to thermal transformation processes for their conservation. The objective of this researc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a45d717d56e4461099edaa5f3169a5da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.