Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"pretreatment technology"'
Autor:
江仪婷1,魏骊霏1,侯旭杰1,2,赵文革3,蒲云峰1,2 JIANG Yiting1, WEI Lifei1, HOU Xujie1,2, ZHAO Wenge3, PU Yunfeng1
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 12, Pp 130-137 (2024)
邻苯二甲酸酯(PAEs)是一类植物油脂中常见的有害污染物,具有致癌、致畸、致突变和内分泌干扰等毒性。旨在为有效控制食用植物油中PAEs提供重要参考,对食用植物油中PAEs的样品前处理
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df0a65ed527942dcb36fc1e2d0b4e4ef
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 8, Pp 48-55 (2024)
旨在提升山茶油风味品质,采用气相色谱-离子迁移谱(GC-IMS)技术分析微波、烘烤、蒸制3种预处理技术对压榨山茶油中挥发性成分的影响,并结合正交偏最小二乘判别分析(OPLS-DA)、相对
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad233f3fbb0e417293974e50cf6d836e
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 10, Pp 16-24 (2023)
油料预处理是油脂加工中一个重要的环节,对油脂的质量和风味有着重要的影响。为探究不同预处理技术对油脂质量和风味的影响,综述了不同油料在加工中的不同预处理技术,重点分析脱
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a72394c907343f396929ac54b6673b7
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 4, Pp 130-137 (2023)
Food safety problems caused by excessive metals have potential health hazards related to people’s heath. The development of rapid detection technology for heavy metals in food is an effective means to prevent food with excessive heavy metals from e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fe07b6170eb4293be2e18209a9a5396
Autor:
Wenzhe Yang, Peng Wang, Wen Zhang, Mengda Xu, Lihong Yan, Ziyi Yan, Wanhua Du, Lu Ouyang, Bin Liu, Zijian Wu, Zhe Zhang, Songsong Zhao, Xingbo Li, Lei Wang
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 20, Iss 1, Pp 172-182 (2022)
Chinese sweet lily (Lilium davidii var. unicolor), the only edible lily in the world, has high nutritional value. At present, the application of preservation technology is relatively backward, resulting in a large loss of lily. Therefore, the preserv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09d30c4d38a448fcb97e86e6d68f07c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.