Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"pressure puffing"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3830 (2024)
This study focused on persimmons and applied variable-temperature pressure-differential puffing drying to produce persimmon chips. The effects of puffing pressure, holding time, drying temperature, and duration on moisture content, crispness, and sen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbc9daa2243a4d96ba6aa1b02e80c665
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dandan WANG, Lan WANG, Jiangtao LI, Liu SHI, Wenjin WU, Anzi DING, Guangquan XIONG, Wenfang HAN
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 211-219 (2022)
Using glutinous rice flour and surimi as main raw materials, surimi-starch chips were prepared by pressure difference puffing technology. Using hardness, brittleness, puffing rate, color and sensory scores as evaluation indicators, the effects of sur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3815bff8c7694439bf0fa4e5b3f6f7c8
Autor:
Guo, Yiping a, b, Liu, Chunhua a, b, Hu, Lingli a, b, Wang, Xiaoyun c, Alam, Monzurul d, Wang, Haitao a, b, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Neuroscience Methods 30 December 2015 256:122-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.