Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"press fractioning"'
Publikováno v:
Beverages, Vol 5, Iss 3, p 53 (2019)
Pre-fermentation methods can influence the cider produced from apple juice. This study analyses the influence of pre-fermentation methods; maceration and press fractioning, on the total phenolic content of juice from four apple varieties; ‘Red Deli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e82bef6c2e51417386aacc6394c0b942
Publikováno v:
Beverages, Vol 4, Iss 2, p 45 (2018)
The feasibility of an ultraviolet-visible (UV-Vis) spectral phenolic fingerprint (SPF), combined with principal component analysis (PCA), is evaluated as a rapid, simple, and reliable technique for the discrimination of grape juice press fractions de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb31ea42006c4047a51d8c7b4537e18b
Autor:
Liu, Pinhe
La mousse est une caractéristique organoleptique majeure des vins effervescents. Dans le cadre d’une meilleure maîtrise des propriétés moussantes des vins de Champagne, l’objectif de ce travail est de mieux comprendre l’impact de la maturit
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018REIMS045/document
Publikováno v:
Beverages, Vol 4, Iss 2, p 45 (2018)
The feasibility of an ultraviolet-visible (UV-Vis) spectral phenolic fingerprint (SPF), combined with principal component analysis (PCA), is evaluated as a rapid, simple, and reliable technique for the discrimination of grape juice press fractions de
Autor:
Thomas Salmon, Thierry Doco, Céline Vrigneau, Solomen Oluwa, Duc An Hoang, Pascale Williams, Sandrine Jégou, Richard Marchal
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2017, 232, pp.49-59. ⟨10.1016/j.foodchem.2017.03.032⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2017, 232, pp.49-59. ⟨10.1016/j.foodchem.2017.03.032⟩
Press fractioning is an important step in the production of sparkling base wines to segregate the grape juices with different qualities. Grape juice fractions were collected during the pressing cycle at industrial and laboratory scales. The Pinot meu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::60daf30dfb1157d7b356f5c34be4dd8a
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604910
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HAL
Impact of press fractioning on polysaccharide and oligosaccharide composition of Pinot meunier Champagne base wines. 10. Symposium International d’Œnologie de Bordeaux, Œno2015
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d01dc66f98d67bd87946ddf8ad37047f
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01985355/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01985355/document
Autor:
Jégou, Sandrine, Hoang, Duc An, Salmon, Thomas, Williams, Pascale, Doco, Thierry, Marchal, Richard
Publikováno v:
2015; 10. Symposium International d’Œnologie de Bordeaux, Œno2015, Bordeaux, FRA, 2015-06-29-2015-07-01
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::75857981c1fe0a4f6ce52f667f39d2ce
http://prodinra.inra.fr/record/457405
http://prodinra.inra.fr/record/457405
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.