Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"preslaughter stress"'
Autor:
Gamaleldin M. Suliman, Abdullah N. Al-Owaimer, Mohsen M. Alobre, Ayman A. Swelum, Maged A. Algaradi, Hani Ba-Awadh, Awis-Qurni Sazili, Pavan Kumar, Ubedullah Kaka
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 21, Pp e40177- (2024)
This study aimed to assess the impact of preslaughter handling method and aging on carcass and meat quality traits in goats. Twenty-seven male goats of Ardi breed were assigned into three treatment groups viz., the control (C), ear pulling (EP), and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/750e6f37500348c2864a23430b273e66
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 10, Pp 104051- (2024)
ABSTRACT: This study aimed to investigate the impact of a dietary probiotic supplement on struggling behavior, immune response, and meat quality of shackled broiler chickens exposed to preslaughter stress. Two hundred and ten 1-day-old male Ross 708
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a84b9c78bd344a3a4d39023531a9d84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikola Čobanović, Sanja Dj Stanković, Mirjana Dimitrijević, Branko Suvajdžić, Nevena Grković, Dragan Vasilev, Nedjeljko Karabasil
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 4, p 614 (2020)
This study assessed the potential use of various physiological stress biomarkers as indicators of carcass and meat quality traits in 240 pigs subjected to the standard marketing conditions and minimal stressful antemortem handling using Pearson corre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b25c9a284a0d4970b6e451233b116b66
Autor:
Marija Dokmanovic, Milan Z. Baltic, Jelena Duric, Jelena Ivanovic, Ljuba Popovic, Milica Todorovic, Radmila Markovic, Srdan Pantic
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 28, Iss 3, Pp 435-441 (2015)
Relationships among different stress parameters (lairage time and blood level of lactate and cortisol), meat quality parameters (initial and ultimate pH value, temperature, drip loss, sensory and instrumental colour, marbling) and carcass quality par
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c7f84caf1994e24a7a2fdbe8ac06f08
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.