Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"preservation technologies"'
Autor:
Bo Wang, Jiamin Liang, Changyu Zhou, Jiamin Zhang, Lili Ji, Congyan Li, Xiuli Mei, Hongyue Chen
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3309 (2024)
During storage and transportation, meat is susceptible to the effects of microorganisms, endogenous enzymes, and oxygen, leading to issues such as moisture loss, spoilage, and deterioration. Superchilling, as a preservation method that combines the b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2db1228e42b7445b8227c1039c2a3da5
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 368-377 (2023)
Color is an important factor affecting the sensory quality of fruit and vegetable (FV) products. The vibrant and stable color of FV products can give people a good visual enjoyment, which can in turn promote consumers’ appetite and increase the mar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0c50df6de944028b996bca6bce5ca27
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 7, Pp 331-343 (2023)
As a green forest vegetable rich in fiber and protein and low in fat and sugar, bamboo shoots are becoming more and more popular. However, the harvesting season of bamboo shoots is concentrated and the metabolism is vigorous after harvesting, which m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66ac6a1806324f1593d024cb5ea3fe1f
Publikováno v:
Indian Spine Journal, Vol 6, Iss 1, Pp 3-14 (2023)
Spinal fusion is gold-standard treatment for degenerative disc disease (DDD) both at cervical and lumbar spine, and it is time tested. Perhaps it has its bundle of complications. Elimination of motion results in accentuated degeneration of adjacent s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63e009d06a354ebca2c77efa3d5b06c8
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 559, p 01014 (2024)
The article seeks to thoroughly review the published literature and diverse awareness regarding natural waste including agricultural residues and food debris. Attention is drawn to current-day techniques of natural waste recovery. The concept of natu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2895f230f09e4223a0c4852f6ad0eebc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 9 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c825e69ded64987a29c653a00aa37ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 8 (2017)
Sweet cherries are attractive fruits due to their taste, color, nutritional value, and beneficial health effects. Sweet cherry is a highly perishable fruit and all quality attributes and the level of health promoting compounds are affected by growth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/074ca3925c1f4929a91108f991522328