Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"preservation of spinach"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 834 (2024)
This study aimed to investigate the effects of jet-milling on the lutein extraction contents of spinach powder (SP), as well as the effects of pulsed electric field (PEF), as a non-thermal pasteurization technology, on the preservation of spinach jui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e3408f2492e4bd8a02a5199e3cfe123
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 1, Pp 231-238 (2023)
During postharvest storage, spinach is prone to problems such as oxidation, dehydration, wilting and decay, causing severe losses. In view of this, postharvest spinach was treated with 1 μL/L 1-methylcyclopropene (1-MCP), 0.1% phytic acid (PA) or th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/335bd058164842d5a72b08e8c63c68fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lan Dao, Gideon Ukpai, Tina G. Williams, Gary R. Takeoka, Bor-Sen Chiou, David F. Bridges, Matthew J. Powell-Palm, Vivian C.H. Wu, Delilah F. Wood, Tara H. McHugh, Boris Rubinsky, Cristina Bilbao-Sainz, Amanda G. J. Sinrod
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 55:2141-2151
Efforts are currently directed towards improving the quality of vegetables after freezing and thawing. One of the methods under investigation is isochoric freezing. In this study, we evaluated isochoric freezing for preserving the quality of baby‐l
Publikováno v:
Food Factory 2016
Food Factory 2016, Oct 2016, Laval, France. 2016
Food Factory 2016, Oct 2016, Laval, France. 2016
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::547103ae8ce18417a40da5554e492e51
https://hal.inrae.fr/hal-02793062/document
https://hal.inrae.fr/hal-02793062/document