Zobrazeno 1 - 10
of 1 691
pro vyhledávání: '"preparing method"'
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 4, Pp 47-53 (2021)
The article is devoted to the scientific substantiation of the optimal modes of the method of mechanical processing of flour poly-cereal mixtures prepared from whole-ground grain of cereals in the production of co-extruded food products. Functional t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de30d092ded741cf8424c4aa53f4e6ec
Publikováno v:
In Reactive and Functional Polymers October 2016 107:54-59
Publikováno v:
In Talanta 1 November 2015 144:1370-1376
Publikováno v:
The Journal of Almaty Technological University. :47-53
The article is devoted to the scientific substantiation of the optimal modes of the method of mechanical processing of flour poly-cereal mixtures prepared from whole-ground grain of cereals in the production of co-extruded food products. Functional t
Publikováno v:
Quality Assurance. 2000, Vol. 8 Issue 3/4, p161-167. 7p. 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Medical Devices & Surgical Technology Week; 6/16/2024, p9261-9261, 1p
Publikováno v:
Medical Devices & Surgical Technology Week; 6/16/2024, p9065-9065, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.