Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"prepared rhubarb"'
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 13 (2022)
Background: Prepared rhubarb was obtained by steaming raw rhubarb with wine. Different from raw rhubarb with a purgative effect, prepared rhubarb shows effects of promoting blood circulation and removing blood stasis. However, the mechanisms of its a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2e7e6926ded4940a7865bffceeff788
Autor:
Ting Ting Zhu, Li Wu, Xiao Li Wang, Hui Zhu, Xiao Chai Zhu, Qi Gang Zhou, Xiao Liu, Bao Chang Cai
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 31, Iss , Pp 104-112 (2017)
Prepared rhubarb is obtained by steaming raw rhubarb with glutinous rice wine. To explore the chemical material basis and functional mechanism of prepared rhubarb, an ultra-performance liquid chromatography-quadrupole-time of flight-mass spectrometry
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f8797abaf274682a701104300c12d1d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li Wu, Xiao Chai Zhu, Xiaoli Wang, Xiao Liu, Hui Zhu, Bao Chang Cai, Tingting Zhu, Qi Gang Zhou
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 31, Iss, Pp 104-112 (2017)
Prepared rhubarb is obtained by steaming raw rhubarb with glutinous rice wine. To explore the chemical material basis and functional mechanism of prepared rhubarb, an ultra-performance liquid chromatography-quadrupole-time of flight-mass spectrometry
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.