Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"premox"'
Autor:
Andrew L. Waterhouse, Yingxin Miao
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 3, p 654 (2021)
Oxidation is the limiting factor in wine aging, and recently some famous wines have exhibited unexpected premature oxidation. Antioxidant assays may provide a means to assess a wine’s aging potential by measuring its capacity to chemically reduce r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56243cd1619a40169373639081b693a9
Autor:
Bueno-Aventín, Elena, Escudero, Ana, Fernández-Zurbano, Purificación, Ferreira, Vicente, 0000-0002-4353-2483
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Journal of Agricultural and Food Chemistry
instname
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Polyphenolic fractions from Garnacha, Tempranillo, and Moristel grapes were reconstituted to form model wines of identical pH, ethanol, amino acid, metal, and varietal polyfunctional mercaptan (PFM) contents. Models were subjected to a forced oxidati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::154a5cb1e95506a3041065d799cf3cc2
https://investigacion.unirioja.es/documentos/61e2ffdb1db4736e1e982ecd
https://investigacion.unirioja.es/documentos/61e2ffdb1db4736e1e982ecd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rubina Cassaca, Rosa Perestrelo, José S. Câmara, Mariana Santos, Jorge A. M. Pereira, Mariangie Castillo, Jorge Milhazes Freitas
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Sotolon is widely associated with the quality of fortified aged wines, and has also been linked to premature oxidative aging (premox). Here we developed a single, fast and environmental-friendly microextraction by packed sorbent ultra-high pressure l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::db400388c6d22ee39db83b4ce3049661
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 04/27/2022.