Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"prediction of total phenols in wine"'
Autor:
Želimir Kurtanjek, Ivan Kruhak, Senka Djaković, J. Gajdoš Kljusurić, Karin Kovačević Ganić, Draženka Komes
Briggs-Rauscher (BR) reaction is one of the most commonly studied oscillation reactions that has been applied for measurement of antioxidant activity of water-soluble substances. There is an immediate quenching of oscillations when free radicals are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::058ea627d2e9934b0d0ad9fec61c6dc6
https://www.bib.irb.hr/226657
https://www.bib.irb.hr/226657
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.