Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"pre-gelatinization"'
Autor:
Chunmin MA, Xinru GAO, Qiaoyan WU, Yang YANG, Xin BIAN, Bing WANG, Xiaofei LIU, Yan WANG, Na ZHANG
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 409-418 (2024)
With the continuous development of modified starch, people's demand for the functional characteristics, safety, and convenience of modified starch has increased significantly. Pre-gelatinized starch (PGS) is a type of starch modified by physical meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b68c162afbf4ceeaff1e8622ecc9ef9
Publikováno v:
European Pharmaceutical Journal, Vol 71, Iss 1, Pp 16-25 (2024)
White-water yam (Dioscorea alata L.) is one of the potential sources of starch; however, it is not yet available for commercial purposes. Besides, native white-water yam starch (WS) presents limited functionality due to poor flowability, mechanical p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b842fe95824f4af7b73600a611629a93
Autor:
Jasjot Kaur, Rashmi Singh, Radhika Bansal, Srishti Upadhyay, Shivani Desai, Yogesh Kumar, Gourav Chakraborty, Monika Satankar, Vijay Singh Sharanagat
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract In the present study, three varieties of kidney beans (Red Rajma (RR), Rajma Chitra (RC), and Rajma Sharmili (RS)) were physically characterized and the effect of pre-gelatinization by microwave and hot water on functional and pasting proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0696b4ddead14516a62c003f105eac8f
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 201-206 (2023)
The embryonic rice flour was roasted, pre-gelatinized, and extruded at a screw speed of 100 r/min, a moisture content of 30%, and an extrusion temperature of 50~90 ℃. The effects of different extrusion temperatures on the physicochemical properties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/093768495a5048828d8760bfc2521438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hao Ma, Mei Liu, Ying Liang, Xueling Zheng, Le Sun, Wenqian Dang, Jie Li, Limin Li, Chong Liu
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 5, Iss 2, Pp 87-97 (2022)
Starch is the most abundant organic compound in nature, second only to cellulose. However, the conserved structure of native starches limits their properties and applications. Therefore, it is often necessary to modify them to obtain specific propert
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03f72d84854642558768416d898de1a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.