Zobrazeno 1 - 10
of 1 202
pro vyhledávání: '"pre-gelatinization"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jasjot Kaur, Rashmi Singh, Radhika Bansal, Srishti Upadhyay, Shivani Desai, Yogesh Kumar, Gourav Chakraborty, Monika Satankar, Vijay Singh Sharanagat
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract In the present study, three varieties of kidney beans (Red Rajma (RR), Rajma Chitra (RC), and Rajma Sharmili (RS)) were physically characterized and the effect of pre-gelatinization by microwave and hot water on functional and pasting proper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0696b4ddead14516a62c003f105eac8f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guo, Jinbiao, Hang, Anan, Qu, Yinghui, Li, Xinyu, Zhang, Lei, Wang, Mengjiao, Li, Shumin, He, Xihong, Zhang, Liming, Hao, Limin
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules January 2024 254 Part 2
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lang, Shuangjing1,2 (AUTHOR), Gao, Fei1 (AUTHOR), Li, Xiaoqiang1 (AUTHOR), Liu, Ying1 (AUTHOR), Zhang, Hongwei1 (AUTHOR) fcwei_2004@126.com, Wang, Lidong1,3,4 (AUTHOR) byndwld@byau.edu.cn
Publikováno v:
Starch / Staerke. May2023, Vol. 75 Issue 5/6, p1-8. 8p.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2023 136 Part A
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 31 January 2023 226:1341-1351