Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"pre-crop effects"'
Autor:
Domna Tzemi, Janne Rämö, Taru Palosuo, Pirjo Peltonen-Sainio, Henrik Wejberg, Heikki Lehtonen
Publikováno v:
International Journal of Agricultural Sustainability, Vol 22, Iss 1 (2024)
ABSTRACTGrain legume production offers multiple environmental benefits and can enhance the sustainability of farming, but the legume area has been small and declining over the last decades in most European countries. Recently, grain legumes have gain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aaff40fa83564a5eacd24de34aeb642d
Autor:
Fredrik Fogelberg, Anna M. Mårtensson
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica. Section B, Soil and Plant Science, Vol 71, Iss 7, Pp 633-644 (2021)
Background. Global soybean production is expected to double in the coming decades, driven by a request for animal feed to meet increasing meat consumption. Demand for locally produced food and feed is also increasing, making it interesting to explore
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9eff8d971b5242b7977a7488d270f95b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.