Zobrazeno 1 - 10
of 490
pro vyhledávání: '"prečišćavanje"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berramdan, N. E. H.1 n.berramdane@etu.ensti-annaba.dz, Boutefnouchet, H.2, Zidani, M.3,4, Yamanoglu, R.5, Curfs, C.6
Publikováno v:
Journal of Mining & Metallurgy. Section B: Metallurgy. 2024, Vol. 60 Issue 1, p45-58. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Protić, Sara
Pandemija izazvana virusom SARS-CoV-2 se pojavila krajem decembra 2019. godine u Vuhanu u Kini, kada su prvi put zapažena teška respiratorna oboljenja. Od tada se virus brzo proširio u Kini, ali i u drugim državama i izazvao veliku globalnu zabri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4206::d19c27f37bcb910288b72c8159903980
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_5871
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_5871
Autor:
Delibašić, Esmer
Publikováno v:
e-Zbornik: Electronic Collection of Papers of the Faculty of Civil Engineering. Jun2014, Issue 7, p110-120. 11p.
Autor:
Topalić, Marković, Jovana
Publikováno v:
Универзитет у Новом Саду
Predmet ovog istraživanja je formiranje modela preliminarne procjene rizika za proces građenja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda (u daljem tekstu PPOV). To podrazumijeva identifikaciju, analizu i evaluaciju, tj procjenu i ocjenu značaj
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::b59007220876aae2489ddf56cd1dbaad
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/20586
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/20586
Autor:
Vitas, Milan
Surutka dobijena nakon taloženja kazeina predstavlja mešavinu proteina koji se međusobno razlikuju po fizičko-hemijskim svojstvima, kao i procentualnoj zastupljenosti u surutki. Najzastupljeniji proteini redom su β-laktoglobulin, α-laktoglobuli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4206::e6a110c23ce6cd4d16a86692aec72fe6
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_5593
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_5593
Autor:
PHANTHUMCHINDA, NATNIRIN1, RAMPAI, TANAPAWARIN1, PRASIRTSAK, BUDSABATHIP1, THITIPRASERT, SITANAN2, TANASUPAWAT, SOMBOON3, ASSABUMRUNGRAT, SUTTICHAI4, THONGCHUL, NUTTHA2 Nuttha.T@chula.ac.th
Publikováno v:
Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly. 2018, Vol. 24 Issue 2, p179-190. 12p.
Autor:
Drulović, Nenad
Poznatu osobinu tanina da taloˇze proteine, iskoristili smo za parcijalno preˇciˇs´cavanje β- amilaze slatkog krompira. Kao izvor tanina koriˇs´ceni su 10% vodeni ekstrakti ˇsest biljaka i to: rtanjskog ˇcaja, nane, uve, crnog ˇcaja, ˇzalf
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4206::afc7dbde8a7ddf95636a6e57e7ba6821
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_5493
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_cherry_5493