Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"prangenin"'
Autor:
Yusha Luo, Fangyuan Gao, Guorong Fan, Lang Yan, Hai-Yan Chen, Jiangbo Zhu, Ji-Kuai Chen, Ting-Ting Zhou
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 12, Iss, Pp 100162-(2021)
Food Chemistry: X
Food Chemistry: X
Angelica dahurica is a famous functional food and herb. To guarantee quality of A. dahurica, a strategy “Q-markers targeted screening” was successfully developed by sufficient extraction of compounds and the targeted screening of qualitative and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Records of Natural Products, Vol 12, Iss 6, Pp 569-581 (2018)
Propolis is a resinous substance produced by honey bees from various plants they visit. Sixty-four propolis samples were collected from different localities of four districts (Merkez, Yüksekova, Şemdinli, and Çukurca) in Hakkari territory. Ethanol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::46d05a232bf3e6050cb87988e32e62ea
https://hdl.handle.net/20.500.12403/1391
https://hdl.handle.net/20.500.12403/1391
Publikováno v:
chemistry of plant raw material; No 4 (2014); 215-218
Химия растительного сырья; № 4 (2014); 215-218
Химия растительного сырья; № 4 (2014); 215-218
Из суммы экстрактивных веществ, полученных экстракцией ацетоном мелко измельченных сухих корней Bilacunaria microcarpa (M. Bieb.) Pimenov & V.N. Tikhom. методо
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.