Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"powdered spice"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 544-552 (2018)
In order to increase the consumption of lamb meat, new products, such as burgers, were elaborated using leg meat. Since meat products are perishable foods, it is necessary to extend its shelf-life. For this reason, this study examined the combined ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d312379d09b406e96464849f9ac2eb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 544-552 (2018)
RUIdeRA. Repositorio Institucional de la UCLM
instname
RUIdeRA: Repositorio Institucional de la UCLM
Universidad de Castilla-La Mancha
RUIdeRA. Repositorio Institucional de la UCLM
instname
RUIdeRA: Repositorio Institucional de la UCLM
Universidad de Castilla-La Mancha
In order to increase the consumption of lamb meat, new products, such as burgers, were elaborated using leg meat. Since meat products are perishable foods, it is necessary to extend its shelf-life. For this reason, this study examined the combined ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.