Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"powdered soy sauce"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 215-224 (2024)
In order to obtain a green and efficient preparation process for carboxymethyl porous starch, carboxymethyl porous starch was prepared by mechanical activation solid phase etherification method, where enzymatically hydrolyzed porous cassava starch wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2380dc4a8cd64d7f9921b89e246988ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.