Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "potravinářská technologie"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
59
pro vyhledávání:
'"potravinářská technologie"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Vladimír Kyzlink : (1915-2008) / Martin Franc.
Autor:
Franc, Martin
, 1973-
Externí odkaz:
Plný text
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Food nanotechnology / David Julian McClements.
Autor:
McClements, D. J.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Modernist Pizza / Nathan Myhrvold, Francisco Migoya ; photography by Nathan Myhrvold and The Cooking Lab Photography Team.
Autor:
Myhrvold, Nathan
, 1959-
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Handbook of food preservation / edited by M. Shafiur Rahman.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Nanoscience and nanotechnology in foods and beverages / V. Chelladurai, Digvir S. Jayas.
Autor:
Chelladurai, Vellaichamy
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv.
Autor:
Kadlec, Karel
, 1938-
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Modernist bread / Nathan Myhrvold, Francisco Migoya ; photography by Nathan Myhrvold and The Cooking Lab Photography Team.
Autor:
Myhrvold, Nathan
, 1959-
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích / Barbora Mieslerová, Michaela Sedlářová, Aleš Lebeda.
Autor:
Mieslerová, Barbora
, 1973-
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Thermal processing of packaged foods / S. Donald Holdsworth, Ricardo Simpson ; with a contribution by: Cristian Ramirez.
Autor:
Holdsworth, S. Donald
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
High pressure processing of food : principles, technology and applications / V.M. Balasubramaniam, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Huub L.M. Lelieveld, editors.
načítá se...
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
Další »
[6]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
59
Knihy
Předmět
28
food technology
19
potravinarstvi
15
potraviny
15
ucebnice vysokych skol
13
food industry and trade
13
foodstuffs
12
potravinarska chemie
12
potravinarska mikrobiologie
11
potravinarsky prumysl
10
dietetics
10
dietetika
10
encyclopedias
10
encyklopedie
10
food chemistry
10
food microbiology
10
human nutrition
10
vyziva cloveka
9
prirucky
7
hygiena potravin
7
kolektivni monografie
6
kvalita potravin
6
mleko
5
sborniky
4
collective monographs
4
food industry
4
konference
4
monografie
4
pekarstvi
3
cesko
3
food preservation
3
konzervovani potravin
3
masny prumysl
3
maso
3
mlecne vyrobky
3
mlekarstvi
3
monographs
3
nanotechnologie
3
nanotechnology
3
zivocisna vyroba
3
zmrazovani potravin
2
baking
2
bezpecnost potravin
2
biotechnological process
2
biotechnologicke procesy
2
chemical technology
2
chemicka technologie
2
cookbooks
2
cooking materials
2
cukrovarnictvi
2
cultural history
Vydavatel
10
academic press
6
veterinarni a farmaceuticka univerzita
5
sntl
4
statni pedagogicke nakladatelstvi
3
springer
2
ceskoslovenska spolecnost chemicka
2
crc press
2
the cooking lab
1
alfa. vydavatelstvo tech. a ekon. literatury
1
ceska spolecnost chemicka
1
de gruyter
1
elsevier
1
institut national de la recherche agronomique
1
ios press
1
key publishing
1
key publishing s.r.o.
1
masarykova akademie prace
1
mendelova univerzita v brne
1
nakladem ceskoslovenske spolecnosti chemicke
1
narodni technicke muzeum
1
setuza a.s.
1
sociologicke nakladatelstvi
1
statne nakladatelstvo technickej literatury
1
statni nakladatelstvi technicke literatury (sntl)
1
technicko-vedecke vydavatelstvi
1
univerzita palackeho v olomouci
1
uvtei
1
veterinarni a farmaceuticka univ., fak. veterin. hygieny
1
veterinarni a farmaceuticka univerzita. edicni stredisko.
1
vysoka skola chemicko-technologicka
1
vysoka skola chemicko-technologicka. edicni stredisko
1
vyzkumny ustav pro chov skotu
1
wiley-blackwell
Zdroj
59
Katalog Knihovny AV ČR
Umístění
58
Knav
1
Baze Knava - Analytika
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......