Zobrazeno 1 - 10
of 12 703
pro vyhledávání: '"potato peel"'
Autor:
Miller, Katharina1,2 (AUTHOR) katharina.miller@kuleuven.be, Reichert, Corina L.2 (AUTHOR), Schmid, Markus2 (AUTHOR) schmid@hs-albsig.de, Loeffler, Myriam1 (AUTHOR) schmid@hs-albsig.de
Publikováno v:
Polymers (20734360). Dec2024, Vol. 16 Issue 24, p3506. 15p.
Autor:
Ijaz, Nabia1 (AUTHOR), Bashir, Shahid1 (AUTHOR), Ikram, Ali1 (AUTHOR) Ali.ikram@uifst.uol.edu.pk, Zafar, Aimen1 (AUTHOR), Ul Ain, Huma Bader2 (AUTHOR), Ambreen, Saadia1 (AUTHOR), Ahmad, Muhammad1 (AUTHOR), Almalki, Riyadh S.3 (AUTHOR), Khalid, Muhammad Zubair4 (AUTHOR), Khalid, Waseem1 (AUTHOR) Waseem.khalid@uifst.uol.edu.pk, Madilo, Felix Kwashie5 (AUTHOR) fmadilo@htu.edu.gh
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
Kiran, Nimra1 (AUTHOR), Yunus, Fakhar-Un-Nisa1 (AUTHOR), Nadeem, Muhammad2 (AUTHOR), Manzoor, Farkhanda1 (AUTHOR), Nelofar, Rubina2 (AUTHOR), Sarwar, Abid2 (AUTHOR), Ullah, Najeeb2 (AUTHOR), Aziz, Tariq3,4 (AUTHOR), Alamri, Abdulhakeem S.5 (AUTHOR), Alsanie, Walaa F.5 (AUTHOR), Alhomrani, Majid5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-7. 7p.
Autor:
COZMA, Antoanela1 cozma@usvt.ro, VELCIOV, Ariana1, POPESCU, Sofia1, MIHUT, Casiana1, DUMA COPCEA, Anisoara1, LATO, Alina1, CHIS, Codruta1, RADA, Maria2 mariaradam@gmail.com
Publikováno v:
Research Journal of Agricultural Science. 2024, Vol. 56 Issue 1, p28-34. 7p.
Autor:
Santoso, Astrid Widhowaty (AUTHOR), Amalia, Eri (AUTHOR), Sari, Kartika Indah (AUTHOR), Takarini, Veni (AUTHOR), Sufiawati, Irna (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Experimental Pharmacology. Oct2024, Vol. 16, p377-395. 19p.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 14, Iss 3, Pp 271-282 (2024)
IntroductionTannins are a type of phenolic compound usually found in plants, with high molecular weights typically ranging from 500 to more than 3000 Da and even up to 20000 Da. The chemical structure of tannins is very diverse and varied. Tannin exi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1bc6b0b920e4643a8748badfbe9a056
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nabia Ijaz, Shahid Bashir, Ali Ikram, Aimen Zafar, Huma Bader Ul Ain, Saadia Ambreen, Muhammad Ahmad, Riyadh S. Almalki, Muhammad Zubair Khalid, Waseem Khalid, Felix Kwashie Madilo
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
Potato (Solanum tuberosum L.) is a vital agricultural commodity. It is widely cultivated and consumed in the world. The potato processing industry is emerging and generates an enormous amount of potato peel, which is considered waste. Inappropriate h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abacddee095e4bc5b93d09ac061d9074
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.