Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"potato leaf petiole"'
Autor:
Irene Adamo, Marta Acin-Albiac, Sam Röttjers, Diego Rodríguez de Prado, Blas M. Benito, Jorge Zamora, Rakesh Godara, Beatriz García-Jiménez, Panpan Jiang-Rempel, Lauren C. Cline, Alberto Acedo
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Potato (Solanum tuberosum L.) is considered one of the most widely consumed crops worldwide, due to its high yield and nutritional profile, climate change-related environmental threats and increasing food demand. This scenario highlights the need of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e2f0b9982bb4769b3126ac3ff1d149a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noriyuki Doke, Kohei Tomiyama
Publikováno v:
Physiological Plant Pathology. 6:169-175
The effect of an inhibitor of protein synthesis, blasticidin S, on the infection process of an incompatible race of Phytophthora infestans was studied in cut surface cells of potato leaf petiole tissue. Ten parts/106 of blasticidin S applied to the h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balint‐Kurti, Peter1,2 (AUTHOR) Peter.Balint-Kurti@ARS.USDA.GOV
Publikováno v:
Molecular Plant Pathology. Aug2019, Vol. 20 Issue 8, p1163-1178. 16p.
Autor:
Kim, Ji-Seong, Seo, Sang-Gyu, Jun, Byung-Ki, Lee, Youngwoo, Jeon, Seo, Choe, Jungwoo, Kim, Jong-Bo, Kim, Sun, Kim, Sun-Hyung
Publikováno v:
Genes & Genomics; Jul2011, Vol. 33 Issue 4, p335-341, 7p
Autor:
Taber, Henry G., Lawson, Vince
Publikováno v:
Communications in Soil Science & Plant Analysis; 2007, Vol. 38 Issue 5/6, p713-718, 6p, 4 Graphs
Publikováno v:
Plant Journal; Feb1995, Vol. 7 Issue 2, p297-307, 11p
Publikováno v:
Journal of Plant Nutrition; Mar1996, Vol. 19 Issue 3/4, p657-667, 11p