Zobrazeno 1 - 10
of 13 667
pro vyhledávání: '"postprandial glycemia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammadpour, Zinat, Heshmati, Elaheh, Heilbronn, Leonie K., Hendrie, Gilly A., Brooker, Paige G., Page, Amanda J.
Publikováno v:
Clinical Nutrition; Nov2024, Vol. 43 Issue 11, p31-45, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khan, Safarat1,2 (AUTHOR), Arif, Muhammad1 (AUTHOR), Laraib, Hafza2 (AUTHOR), Naqvi, Syeda Nimra2 (AUTHOR), Shah, Omair Ali1,2 (AUTHOR), Farooq, Umar2 (AUTHOR), Sami‐Ullah, Muhammad1 (AUTHOR), Khan, Gul Asghar3 (AUTHOR) dr.gulasghar@gmail.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2024, Vol. 12 Issue 4, p2846-2854. 9p.
Publikováno v:
Сахарный диабет, Vol 26, Iss 5, Pp 455-463 (2023)
BACKGROUND: Postprandial hyperglycemia (PPG) is associated with micro- and macrovascular diseases in patients with T2DM. Severity of postprandial peaks depends on composition and amount of food. Circadian rhythms can influence PPG, which may determin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0461cb5cca56466d8fc06d8a71ebdf55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khan I; Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and Marine Sciences, Sultan Qaboos University, Al-Khoud 123, Muscat, Oman. i.khan1@squ.edu.om., Johnson SK; Food Science and Technology Program, School of Public Health, Faculty of Health Sciences, Curtin University, Perth, WA, 6845, Australia. S.Johnson@curtin.edu.au., Yousif AM; Tasmanian Institute of Agriculture, University of Tasmania, Sandy Bay, TAS, 7001, Australia., Gamlath S; CASS Food Research Centre, School of Exercise and Nutrition Sciences, Deakin University, Burwood, NSW, 3125, Australia., Ahmad J; Department of Human Nutrition, The University of Agriculture, Peshawar, Khyber Pakhtunkhwa, 25130, Pakistan., Almajwal AM; Department of Community Health Sciences, College of Applied Medical Sciences, King Saud University, P.O. Box 10219, Riyadh, 11433, Saudi Arabia.
Publikováno v:
European journal of clinical nutrition [Eur J Clin Nutr] 2024 Dec 03. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 03.