Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"postharvest ripening"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 25, Iss , Pp 102088- (2025)
The corn starch-protein complexes before postharvest ripening (JD-0) and after postharvest ripening (JD-40) were subjected to protease treatment, and the influence of protein on starch retrogradation was studied. Kinetic studies of starch retrogradat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e63f0ccba7ce4bfb9f69ead7a93b6e25
Publikováno v:
Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering, Vol 65, Iss 3 (2023)
This study determined the most appropriate and earliest soybean harvesting stage and the number of days of postharvest ripening with minimal effects on seed losses and quality when mechanical harvest and threshing were applied. Harvesting stages at f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b29503af32614245ab3713de27808550
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chengbin Zhao, Jinying Zhu, Hao Zhang, Qi Qi, Nannan Hu, Runzhi Han, Mingzhu Zheng, Xiuying Xu, Yuzhu Wu, Jingsheng Liu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100680- (2023)
The newly harvested Jidan 66 (JD66) and Liangyu 99 (LY99) varieties of corns were stored for 56 days at constant temperature of 15 and 25 °C with relative humidity of 55%. The postharvest ripening resulted in more disordered secondary structure and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5558af4c3b34381807e1a3dfb9fdfd4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Fruit postharvest ripening is a crucial course for many fruits with significant conversion of biosubstance, which forms an intricate regulatory network. Ethylene facilitates the ripening process in banana with a remarkable change of fruit starch, but
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ec9c689fba44e5a96963efef8d145a4
Autor:
Xinqun Zhou, Jianhu Cheng, Jing Sun, Shuzhen Guo, Xuexia Guo, Quan Chen, Xiaomei Wang, Xuan Zhu, Bangdi Liu
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 7, p 840 (2023)
The mechanism by which LED red light irradiation regulates postharvest banana ripening was evaluated in this study by the continuous irradiation of banana fruits at the mature-green stage. In this study, a self-developed LED banana fresh-keeping cont
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39bdb55b4a9640dabb741c9cd727b923
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 4, Iss , Pp 100075- (2022)
Plums are rich in flavonoids, key contributors to fruit coloration and putative health benefits. We studied the impact of changes in ethylene and sugars in flavonoid metabolism-related pathways of the climacteric Santa Rosa and its non-climacteric mu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d8bfb221cba46108533552c7630bcfd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.