Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"postharvest loss and waste"'
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 8, p 803 (2024)
Food loss and waste occur throughout the food supply chain and represent food security and environmental, economic, and societal problems. Fresh fruit and vegetables contribute to over 40% of global food loss and waste. A significant portion of fruit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/070e10dab075468c86b1adad291f9bbd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.