Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"postcooking"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 5, Pp 2316-2326 (2020)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition
In this study, jerky samples were prepared from seasoned beef with and without the addition of starter culture. They were then dried or fried and analyzed to identify the quality parameters and volatile flavor compounds. Samples (starter and control)
Publikováno v:
Espacio, Tiempo y Forma. Serie II, Historia Antigua, Vol 0, Iss 25 (2012)
Damos a conocer un repertorio de grafitos grabados sobre cerámica y procedentes de una reciente intervención arqueológica en la capital de la Lusitania, Augusta Emerita (Mérida, España). Este conjunto, que supera los cien individuos, nos ha perm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3290c623b68546be8d9685ab21c4a2ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.