Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"post-harvesting"'
Autor:
Aristide Ferrante, Mirko Tamma, Francesca Agriesti, Francesco Tucci, Piervito Lopriore, Maria Luisa Amodio, Giancarlo Colelli, Nazzareno Capitanio, Claudia Piccoli, Consiglia Pacelli
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 23, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background Pomegranate is known for its beneficial properties due to its high content in antioxidants and might constitute a natural option for preventing and treatment of different pathologies including cancer. Since mitochondria are involv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d3ae60cdd7f4a03bb4da47b6a04db73
Autor:
Stefanie Streule, Amandine André, Susette Freimüller Leischtfeld, Karin Chatelain, Elodie Gillich, Irene Chetschik, Susanne Miescher Schwenninger
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2590 (2024)
This study investigated the impact of the depulping of cocoa beans after pod opening, as well as the influences of pod storage (PS) and fermentation time on the fermentation dynamics and the overall quality of beans and liquors made thereof. Twelve v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30e5249ecdeb45de96f7276e4d4329a9
Autor:
Stefanie Streule, Susette Freimüller Leischtfeld, Karin Chatelain, Susanne Miescher Schwenninger
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1536 (2024)
The impact of pod storage (PS) and two drying temperatures of fermented cocoa beans was investigated in Ecuador. Therefore, four variations were simultaneously carried out three times at two locations, independently: 0, 3, and 5 days of PS, dried at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e9f7cadea8e460c9e9bb68b755d2c74
Autor:
Stefanie Streule, Susette Freimüller Leischtfeld, Martina Galler, Dominik Motzer, Monja Poulose-Züst, Susanne Miescher Schwenninger
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 137 (2023)
In Ecuador, various processes are applied during cocoa post-harvesting. This study, therefore, explored fermentation parameters across two locations with 2–7 independent runs, focusing on temperature, microbial counts, pH during fermentation and dr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c46cb92c356e4be6b3f3bd453a4ea694
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ardaning Nuriliani, Hendry T.S.S.G. Saragih, Bima Mahendra, Flafiani Cios Conara, Lailly Tsania, Adi Susanto
Publikováno v:
Jurnal Pengabdian Kepada Masyarakat (Indonesian Journal of Community Engagement), Vol 8, Iss 1, Pp 26-30 (2022)
The Covid-19 pandemic severely affect the economic sector especially on food security and purchasing power. Based on the program in 2019 and 2020, it has been found that jawa super hen can lay up to 20- 25 eggs/hen/month with good maintenance and fee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8ee613c249345e284d248351c647650
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Artificial Intelligence in the Life Sciences, Vol 1, Iss , Pp 100010- (2021)
Food is considered as a basic need of human being which can be satisfied through farming. Agriculture not only fulfills humans’ basic needs, but also considered as source of employment worldwide. Agriculture is considered as a backbone of economy a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99f2c75798f1482ab5124fa306f5bab7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.