Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"post-harvest senescence"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 955 (2024)
Carbon dots (CDs) have been proposed as photosensitizers in photodynamic treatment (PDT), owing to their excellent biological attributes and budding fruit preservation applications. In the present study, CDs (4.66 nm) were synthesized for photodynami
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83dd1dc9f2874b6694ae9b8fc4f5b52f
Autor:
Yan-Mei Lv, Elam Elnur, Wei Wang, Kiran Thakur, Juan Du, Hong-Nian Li, Wen-Ping Ma, Ya-Qin Liu, Zhi-Jing Ni, Zhao-Jun Wei
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 949-957 (2022)
Hydrogen sulfide (H2S) has been identified as an important gaseous signal molecule in plants. Here, we investigated the effects of H2S on postharvest senescence and antioxidant metabolism of Lingwu Long Jujube (Ziziphus jujuba cv. Mill) fruits (LLJF)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e3465aad36f41abbbf685bb46ab2f4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valentine Patterson, Antonio Ferrante, Hilary J. Rogers, Tinkara Vozel, Canesia Amarysti, Carsten Theodor Muller, Marta Fernández, Daniela Davoli, Simone Dimitrova, Robert J. Herbert, Natasha D. Spadafora, Giacomo Cocetta
Publikováno v:
Plants
Volume 9
Issue 1
Volume 9
Issue 1
Once harvested, leaves undergo a process of senescence which shares some features with developmental senescence. These include changes in gene expression, metabolites, and loss of photosynthetic capacity. Of particular interest in fresh produce are c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::24740629ecd9c796c434c6748f5ed54f
http://hdl.handle.net/11392/2489099
http://hdl.handle.net/11392/2489099
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tavares, Silvio
Os trabalhos foram conduzidos no Laboratório de Fisiologia Pós-Colheita do Departamento de Ciências Biológicas da ESALQ-USP, no período de agosto de 2001 a agosto de 2002. Verificaram-se os efeitos isolados do regulador vegetal ácido giberélic
Autor:
Silvio Tavares
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da USPUniversidade de São PauloUSP.
Os trabalhos foram conduzidos no Laboratório de Fisiologia Pós-Colheita do Departamento de Ciências Biológicas da ESALQ-USP, no período de agosto de 2001 a agosto de 2002. Verificaram-se os efeitos isolados do regulador vegetal ácido giberélic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.