Zobrazeno 1 - 10
of 1 372
pro vyhledávání: '"post-harvest residues"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mihajlov, Ljupco1 ljupco.mihajlov@ugd.edu.mk, Ruzdik, Natalija Markova1
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Plant Sciences. 2023, Vol. 21 Issue 1, p75-82. 8p.
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2024, Vol. 24, p277-283. 7p.
Autor:
Płaza, Anna1 (AUTHOR), Gąsiorowska, Barbara1 (AUTHOR), Rzążewska, Emilia1 (AUTHOR) emilia.rzazewska@uph.edu.pl
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica: Section B, Soil & Plant Science. Mar2020, Vol. 70 Issue 2, p140-149. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Płaza, Anna1 (AUTHOR), Gąsiorowska, Barbara1 (AUTHOR), Rzążewska, Emilia1 (AUTHOR) emilia.rzazewska@uph.edu.pl
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica: Section B, Soil & Plant Science. Oct2020, Vol. 70 Issue 7, p541-549. 9p.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica. Section B, Soil and Plant Science, Vol 70, Iss 2, Pp 140-149 (2020)
The conducted studies show post-harvest residues of sowing/pea mixtures limit leaching of mineral nitrogen deeper into the soil profile compared to post-harvest residues of sowing peas, as they affect the yield and amount of nitrogen accumulated in h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/251c722657944194b00ca23af1c3893b
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica. Section B, Soil and Plant Science, Vol 70, Iss 7, Pp 541-549 (2020)
The purpose of the work was to determine the effect of the post-harvest residue biomass of field pea, spring rye and their mixtures on mineral nitrogen content in the soil profile after the forecrop harvest, as well as the yield and quantity of nitro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1593f529f9854ff48176110e4dcb8b82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Agronomy, Vol 15, Iss 2 (2020)
Post-harvest residues of narrow-leafed lupin/oat mixtures are a valuable source of biological nitrogen for the following crop plants, including winter cereals. Hybrid winter rye, which is increasingly popular in Germany and Poland, positively respond
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/feb4e32d3f2247eab0831daf3c6472e1