Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"post-harvest preservation technology"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 11, Pp 343-349 (2023)
Taking Wen 185, Xinfeng and Xin 2 green walnut as experimental materials, the preservation effect of fig leaf extract on green walnut was studied. The storage condition of walnut was 4 ℃ for 60 days, and the effects of fig leaf extract on the color
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7d867ed6ba64475980b19397dba2a42
Autor:
Cheng, Le a, b, 1, Zhang, Mingfang a, 1, Bai, Haoyue b, Yang, Fengping a, Zhang, Xiuhai a, Ren, Difeng b, ⁎, Du, Yunpeng a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Autor:
Hu, Wenzhong
Publikováno v:
Horticulturae; Oct2024, Vol. 10 Issue 10, p1039, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Vegetable Science. May-Jun2021, Vol. 27 Issue 3, p211-219. 9p.
Publikováno v:
Packaging & Food Machinery; 2022, Vol. 40 Issue 2, p102-106, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Packaging & Food Machinery; 2022, Vol. 40 Issue 5, p1-7, 7p
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2021, Vol. 42 Issue 6, p325-335, 11p
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. Jul2024, Vol. 333, pN.PAG-N.PAG. 1p.