Zobrazeno 1 - 10
of 212
pro vyhledávání: '"portable spectrometer"'
Publikováno v:
Smart Agricultural Technology, Vol 9, Iss , Pp 100562- (2024)
While the choice of spectrometer can vary depending on its intended use, the increased cost of high-performance spectrometers may not be justified in certain applications. Therefore, this research developed an affordable and portable device using 18-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73c445fdb6174cae9428f464b7c78fb7
Publikováno v:
Smart Agricultural Technology, Vol 8, Iss , Pp 100464- (2024)
Grapevine leafroll associated virus 3 (GLRaV-3) is one of the most common viruses that adversely affect grape production quality around the world. Grapevine virus is usually detected by polymerase chain reaction (PCR) tests, but the main diagnostic c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b774d820eda7462793c32653366287ea
Publikováno v:
Journal of Chromatography Open, Vol 5, Iss , Pp 100119- (2024)
Triphenylmethane (TPM) fish drug residues and their metabolites exist in many aquiculture waters and can cause significant harm to consumers. Rapid, accurate, and simultaneous detection of their residues in foods is significant in protecting the safe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79649b073faa4070abbee457d6f18f7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 3, Pp 1817-1836 (2022)
ABSTRACT: Substantial research has been carried out on rapid, nondestructive, and inexpensive techniques for predicting cheese composition using spectroscopy in the visible and near-infrared radiation range. Moreover, in recent years, new portable an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8f01889f4274798a1aa7508385e5527
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 10, Pp 8317-8327 (2022)
Moisture content is one of the factors measured to evaluate the quality of Camellia oleifera seeds. High quality C. oleifera seeds used for trading must have a low moisture content, specifically not more than 15% on a dry basis (db). Moisture content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67a41b7a43a1484e86446241ba3bc6d8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.