Zobrazeno 1 - 10
of 452
pro vyhledávání: '"porphyra haitanensis"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 23, Pp 170-178 (2024)
Objective: This study endeavors to synthesize selenium nanoparticles (SPS-SeNPs) by low molecular weight Porphyra haitanensis polysaccharide, with a primary focus on assessing their morphological attributes and antioxidant efficacy. Methods: Polysacc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b4d3bb8d2ab4fdf9168de8052c18e7c
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101414- (2024)
Porphyra haitanensis, a red seaweed species, represents a bountiful and sustainable marine resource. P. haitanensis polysaccharide (PHP), has garnered considerable attention for its numerous health benefits. However, the comprehensive utilization of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/012131f5de204bccb00f5773dca0657d
Autor:
Tingyue Yu, Jingwen Xu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2442 (2024)
The effect of wheat gluten (WG)/phenolic extracts (PE) coating on the storage qualities of salmon fillets was studied. Porphyra haitanensis, belonging to red algae, possesses abundant phenolic compounds. Films were prepared by incorporating phenolic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34ff421130d346e9bbf43c301ce6b647
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 112, Iss , Pp 106005- (2024)
Porphyra haitanensis, with its rich nutritional value and distinctive flavour, has become a research hotspot in food field. P. haitanensis oligosaccharides (PHO) are oligosaccharides with potential anti-inflammatory properties that ameliorate lipopol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6996ef8522f84fa78ac12e93b1702449
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 2, Pp 140-146 (2023)
Objective: This study aimed to optimize the extraction process of Porphyra haitanensis polyphenols to develop natural hypoglycemic foods. Methods: The Box-Behnken response surface method was used to optimize the extraction process of P. haitanensis p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2d7ee47ab5f4df7bf73c4ed09dcde5e
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 2, Pp 424-430 (2023)
Porphyra polysaccharide is a special kind of nutrient showing multiple physiological functions including regulating cell proliferation, but the detailed mechanisms are not fully revealed, impairing its further development and applications. This work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43ac9adef59540da92756865ce1a8b32
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 2, Pp 596-606 (2023)
This study was to investigate the structure and rat fecal microbial fermentation properties of a polysaccharide fraction (PHP2) isolated from the red marine alga Porphyra haitanensis. PHP2 was characterized as a sulfated glucogalactan, with a hypothe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbb7a8fede634182916a10d7d8477a82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.