Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"pork loin chop"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1, p 43 (2020)
In this study, the relationship between muscle fiber characteristics and meat quality of pork loin chops prepared using different directions of cut (vertical to the muscle length, M-Vertical; vertical or parallel to the muscle fiber orientation, F-Ve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8841a2bc040e405fbf39cb8767b14dff
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 1
Foods, Vol 10, Iss 43, p 43 (2021)
Volume 10
Issue 1
Foods, Vol 10, Iss 43, p 43 (2021)
In this study, the relationship between muscle fiber characteristics and meat quality of pork loin chops prepared using different directions of cut (vertical to the muscle length, M-Vertical
vertical or parallel to the muscle fiber orientation,
vertical or parallel to the muscle fiber orientation,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Song S; Graduate School of International Agricultural Technology, Seoul National University, Pyeongchang 25354, Korea., Ahn CH; Graduate School of International Agricultural Technology, Seoul National University, Pyeongchang 25354, Korea., Song M; Institutes of Green Bio Science and Technology, Seoul National University, Pyeongchang 25354, Korea., Kim GD; Graduate School of International Agricultural Technology, Seoul National University, Pyeongchang 25354, Korea.; Institutes of Green Bio Science and Technology, Seoul National University, Pyeongchang 25354, Korea.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2020 Dec 26; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2020 Dec 26.