Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"pork flavor"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2012, Vol. 24 Issue 3, p223-230. 8p.
Autor:
González-Casado, Antonio1 agcasado@ugr.es, Jiménez-Carvelo, Ana María1, Cuadros-Rodríguez, Luis1
Publikováno v:
Meat Science. Mar2019, Vol. 149, p149-155. 7p.
Autor:
Weiss, Brad1 (AUTHOR) blweis@wm.edu
Publikováno v:
Food, Culture & Society. 2018, Vol. 21 Issue 5, p664-679. 16p.
Autor:
Zhang, Yingtong1,2, Yao, Yongjie1,3, Gao, Leifeng1, Wang, Zhouping3, Xu, Baocai1 baocaixu@163.com
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. Apr2018, Vol. 90, p562-569. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aaslyng, Margit D.1, Meinert, Lene1
Publikováno v:
Meat Science. Oct2017, Vol. 132, p112-117. 6p.
Autor:
Song, Shiqing1 sshqingg@163.com, Tang, Qi1,2, Fan, Li1, Xu, Xiaodong1, Song, Ze1, Hayat, Khizar3, Feng, Tao1, Wang, Yifei1
Publikováno v:
Meat Science. Feb2017, Vol. 124, p15-24. 10p.
Autor:
Ngapo, T.M.1 tania.ngapo@agr.gc.ca, Vachon, L.1
Publikováno v:
Meat Science. Nov2016, Vol. 121, p365-374. 10p.
Publikováno v:
Meat Science. Nov2016, Vol. 121, p216-227. 12p.
Autor:
Sugimoto, Masahiro1 msugi@sfc.keio.ac.jp, Obiya, Shinichi2 s-obiya@tohokuham.co.jp, Kaneko, Miku1 kkk-miku@ttck.keio.ac.jp, Enomoto, Ayame1 ayame.e@ttck.keio.ac.jp, Honma, Mayu1 mayu-125@ttck.keio.ac.jp, Wakayama, Masataka1 wakayama@ttck.keio.ac.jp, Tomita, Masaru1 mt@sfc.keio.ac.jp
Publikováno v:
Meat Science. Nov2016, Vol. 121, p210-215. 6p.