Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"pork emulsion"'
Autor:
Sangkeun Jin, Jungseok Choi
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 1, Pp 170-179 (2021)
This study was conducted to determine the effects of addition of porcine blood plasma (PBP) to the emulsified pork batter as a substitute for the soy protein isolate (SPI) or sodium caseinate (SC) on the emulsion stability and physicochemical and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b40df08d8463451e8f56ec5ae7a8495d
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 1, Pp 94-102 (2020)
This study aimed to investigate the possibility of replacing the isolated soy protein (ISP) as a binding agent for wheat, oat, and bamboo shoot dietary fibers. Dietary fibers and ISP were added to manufacturing process of pork emulsion, respective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db7958c0b17c4d82a98b73fa2bde3e78
Autor:
Jung Seok Choi, Sang Keun Jin
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology
Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 1, Pp 170-179 (2021)
Journal of Animal Science and Technology, Vol 63, Iss 1, Pp 170-179 (2021)
This study was conducted to determine the effects of addition of porcine blood plasma (PBP) to the emulsified pork batter as a substitute for the soy protein isolate (SPI) or sodium caseinate (SC) on the emulsion stability and physicochemical and tex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.