Zobrazeno 1 - 10
of 294
pro vyhledávání: '"porcine pancreas α-amylase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biochemistry. Mar2004, Vol. 135 Issue 3, p421-427. 7p.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 51:1537-1543
Summary To investigate two-sided functions of tea polyphenols (TP) in antinutrition and energy balance modulation, TP were extracted from Chinese green tea and used to complex porcine pancreas α-amylase (PPA). Changes of PPA in activity and secondar
Autor:
Narita, Yusaku, Inouye, Kuniyo
Publikováno v:
In Coffee in Health and Disease Prevention 2015:757-763
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuniyo Inouye, Yusaku Narita
Publikováno v:
Food Chemistry. 127(4):1532-1539
Nine kinds of chlorogenic acids (CGAs) account for 80% of the total CGA content in green coffee beans. They consist of three subgroups of caffeoylquinic acids (CQAs), feruloylquinic acids (FQAs), and dicaffeoylquinic acids (diCQAs). We previously rep
Autor:
Yusaku Narita, Kuniyo Inouye
α-Amylase inhibitors appear helpful in the prevention and medical treatment of metabolic syndromes such as type 2 diabetes and obesity. Here, we focus on the inhibitory effects on porcine pancreas α-amylase by nine types of chlorogenic acids (CGAs)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ccf4d50e7431d4e35580cdb76263ab68
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-409517-5.00084-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-409517-5.00084-x
Autor:
Yusaku Narita, Kuniyo Inouye
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57:9218-9225
Chlorogenic acid (5-caffeoylquinic acid, 5-CQA) is a kind of polyphenol and is richly included in green coffee beans. The inhibitory effects of 5-CQA and its components, caffeic acid (CA) and quinic acid (QA), on the two porcine pancreas alpha-amylas
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.