Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"porcine intramuscular preadipocytes"'
Autor:
Yingke Liu, Yilin Wei, Yaqing Dou, Chenlei Li, Chenglei Song, Zhe Zhang, Kunlong Qi, Xinjian Li, Ruimin Qiao, Kejun Wang, Xiuling Li, Feng Yang, Xuelei Han
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 24, Iss 1, Pp 1-15 (2023)
Abstract As one of the important traits in pig production, meat quality has important research significance and value. Intramuscular fat (IMF) content is one of the most important factors affecting pork quality. Many experimental studies have shown t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1c76b812143468e8af55788c0694749
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fen-Fen Chen, Yan Xiong, Ying Peng, Yun Gao, Jin Qin, Gui-Yan Chu, Wei-Jun Pang, Gong-She Yang
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 18, Iss 10, p 2101 (2017)
Intramuscular fat (IMF) content affects the tenderness, juiciness, and flavor of pork. An increasing number of studies are focusing on the functions of microRNAs (miRs) during porcine intramuscular preadipocyte development. Previous studies have prov
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a181909c1fb4b739eee41ed72a8f15b
Autor:
Ying Peng, Fen-Fen Chen, Jing Ge, Jia-Yu Zhu, Xin-E Shi, Xiao Li, Tai-Yong Yu, Gui-Yan Chu, Gong-She Yang
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 17, Iss 12, p 2047 (2016)
MicroRNAs (miRNAs) are crucial regulatory molecules for adipogenesis. They contribute to the controlling of proliferation and differentiation of preadipocytes. Previous studies revealed an important role of miR-429 in cell invasion, migration, and ap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e68e1642be2429fb35b34c9e7337475
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences, Vol 18, Iss 10, p 2101 (2017)
International Journal of Molecular Sciences; Volume 18; Issue 10; Pages: 2101
International Journal of Molecular Sciences, Vol 18, Iss 10, p 2101 (2017)
International Journal of Molecular Sciences; Volume 18; Issue 10; Pages: 2101
Intramuscular fat (IMF) content affects the tenderness, juiciness, and flavor of pork. An increasing number of studies are focusing on the functions of microRNAs (miRs) during porcine intramuscular preadipocyte development. Previous studies have prov
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.