Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"porcine gelatin"'
Autor:
Adrianna Wierzbicka, Mateusz Bartniak, Joanna Waśko, Beata Kolesińska, Jacek Grabarczyk, Dorota Bociaga
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 8, p 491 (2024)
Hydrogel materials based on sodium alginate find versatile applications in regenerative medicine and tissue engineering due to their unique properties, such as biocompatibility and biodegradability, and the possibility of the customization of their m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9521519e18f4179bbad3739fd970754
Publikováno v:
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 34, Iss 1, Pp 119-126 (2023)
Gelatin is commonly used as a gelling and thickening agent in confectionery products and is considered a critical material in terms of its halal status. Real-time Polymerase Chain Reaction (real-time PCR) is frequently employed as an analytical tool
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6bc83ea73ca44c893c836366c227329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmaciana, Vol 13, Iss 1, Pp 16-24 (2023)
Halal medicine is an interesting topic to always discuss because it is a priority choice for Muslim consumers, one of which is halal capsules. Currently, molecular biology techniques such as real-time polymerase chain reactions are rapidly developing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f56c228b8cbc4fc287596ecaef160fbb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 4, Pp 97-104 (2022)
To study the source of different gelatins of donkey-hide gelatin lumps, four kinds of donkey-hide gelatin lumps were added with low content (1 mg/mL) of bovine gelatin and porcine gelatin respectively. High-performance liquid chromatography-mass spec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4047b424c604621a0516e458c891e7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Structural and Luminescence Properties of SnO2 Nanostructures Via Porcine Gelatin-Assisted Synthesis
Publikováno v:
Iranian Journal of Materials Science and Engineering, Vol 18, Iss 3, Pp 1-8 (2021)
Porous nanostructured SnO2 with a sheet-like morphology was synthesized through a simple green substrate-free gelatin-assisted calcination process using Tin tetracholoride pentahydrate as the SnO2 precursor and porcine gelatin as the template. Crysta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3275967d20d8421da8d46f2a049019ce