Zobrazeno 1 - 10
of 4 269
pro vyhledávání: '"porcine gelatin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ye Zou, Xueying Chen, Yibo Lan, Jing Yang, Biao Yang, Jingjing Ma, Mei Cheng, Daoying Wang, Weimin Xu
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 109, Iss , Pp 107004- (2024)
In this study, the study on physicochemical, rheological properties and water-holding capacity of gelatin of chicken lungs was investigated to replace bovine and porcine gelatin. The extraction rates of chicken, bovine and porcine lung gelatin by ult
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99526dcc981945a08b6a120184ceed8c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jufri, Nurul Wafaa’ Syahirah, Kareem, Faheem, Ansari, Mohd Afaque, Taib, Syakirah, Hong, Shyang Pei, Ahmed, Minhaz Uddin *
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Kifayati Rosiyanti Dewi, Feri Kusnandar, Nancy Dewi Yuliana, Maya Ismayati, Nissa Nurfajrin Solihat, Handy Riantana, Heryani Heryani
Publikováno v:
Indonesian Journal of Halal Research, Vol 5, Iss 2, Pp 53-66 (2023)
Gelatin is a high-risk ingredient in terms of its halal status. Liquid chromatography combined with mass spectrometry (LC-MS/MS) was used to identify the source of gelatin based on marker peptides and proved to deliver higher reliability than other m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/664b830e323743ddb81dbed80778da91
Structural and Luminescence Properties of SnO2 Nanostructures Via Porcine Gelatin-Assisted Synthesis
Publikováno v:
Iranian Journal of Materials Science and Engineering, Vol 18, Iss 3, Pp 1-8 (2021)
Porous nanostructured SnO2 with a sheet-like morphology was synthesized through a simple green substrate-free gelatin-assisted calcination process using Tin tetracholoride pentahydrate as the SnO2 precursor and porcine gelatin as the template. Crysta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3275967d20d8421da8d46f2a049019ce
Publikováno v:
Journal of Scientific Research. 2022, Vol. 14 Issue 2, p395-404. 10p.