Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"popped amaranth"'
Autor:
Oscar de Jesús Calva-Cruz, Cesaré Ovando-Vázquez, Antonio De León-Rodríguez, Fabiola Veana, Eduardo Espitia-Rangel, Samuel Treviño, Ana Paulina Barba-de la Rosa
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2760 (2023)
Amaranth has been recognized as a nutraceutical food because it contains high-quality proteins due to its adequate amino acid composition that covers the recommended requirements for children and adults. Since pre-Hispanic times, amaranth has been co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad70256ad2134dad988eb9bf51e24c2c
Autor:
Teresa Malka, Renata Bomben, Luciana Balmaceda, Jorge Leporatti, Teresa Batlle, Stella Zaniolo
Publikováno v:
Avances en Ciencias e Ingeniería, Pp 21-29 (2020)
Sweet snacks suitable for celiac people are developed, using popped amaranth, chia, dried peaches, textured soy, corn flakes and whole sesame seeds, dried at 100 °C for 17, 18, 19 and 20 minutes; they are agglutinated with glucose syrup, honey and s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc01b0c66e3e472a9cc2e6a5780b8260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.