Zobrazeno 1 - 10
of 4 042
pro vyhledávání: '"ponceau 4r"'
Autor:
Trang Thi Cam Tran, Anh Thi Ngoc Phan, Hung Minh Nguyen, Long Quang Nguyen, Tuyet-Mai Tran-Thuy, Tien Xuan Le, Dung Van Nguyen
Publikováno v:
Journal of Ecological Engineering, Vol 25, Iss 10, Pp 136-145 (2024)
Rosemary extraction residues (RERs) are unused biomass released from the supercritical CO2 extraction of rosemary essential oil. To reduce waste, RERs were used for the simple preparation of copper nanoparticle-loaded biochar (CuNPs/BC). One-pot pyro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdb7e647681142a28f9300508fc68428
Publikováno v:
Pakistan Journal of Analytical & Environmental Chemistry, Vol 25, Iss 1, Pp 113-125 (2024)
A simple and sensitive indirect spectrophotometric method is developed for the assay of Adrenaline, Dopamine hydrochloride, and Methyldopa in their pure and pharmaceutical preparations. The method is based on the principle of oxidation of the above d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22d7b38517ba4e378402f4266c741117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samira Shokri, Nabi Shariatifar, Ebrahim Molaee-Aghaee, Gholamreza Jahed Khaniki, Parisa Sadighara, Somaye Vali Zade, Shahram Shoeibi
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101856- (2024)
The goal of present work is to examine the efficiency of aminated-chitosan/NiFe2O4 nanoparticles (AmCs/NiFe2O4 NPs) produced for removing Ponceau 4R (P4R) from fruit juice through an adsorption process. The resulting nanoparticles were characterized
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb2c2da02df41c89c8ed6d9c5c6c86e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.