Zobrazeno 1 - 10
of 624
pro vyhledávání: '"pomegranate aril"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mwelase, Sbulelo1 (AUTHOR), Opara, Umezuruike L.2,3 (AUTHOR), Fawole, Olaniyi A.1 (AUTHOR) olaniyif@uj.ac.za
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-16. 16p.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract A short shelf life usually limits the distribution and supply of pomegranate arils. Since zinc (Zn) has an indispensable role in the nutrient integrity of our diet and is effective in suppressing pathogens, this study was done as two separat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbe1818a089441d98a2d61d7c20b057a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arendse, Ebrahiema, Fawole, Olaniyi A., Magwaza, Lembe S., Nieuwoudt, Helene H., Opara, Umezuruike L.
Publikováno v:
In Biosystems Engineering July 2017 159:22-32
Autor:
Muharrem Gölükcü
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 21, Iss 2, Pp 207-219 (2015)
The aim of this work was to evaluate the effects of drying methods, packaging atmosphere, and storage time in preserving the quality of dried pomegranate aril on total phenolic matter, total anthocyanin, antioxidant activity, and CIE L, a*, b*, C, h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c02c3fadecb415892316f4da5d434ed
Autor:
GÖLÜKCÜ, Muharrem1 muharrem98@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences / Tarim Bilimleri Dergisi. 2015, Vol. 21 Issue 2, p207-219. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environment Conservation Journal, Vol 20, Iss 3 (2019)
Nutraceutical enriched blended beverages were prepared by using different fruit combination of pomegranate, jamun, kokum and pomegranate rind powder, where the TSS (14 °B) was maintained by using raisin syrup. Fermentation was carried out for 72 hou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c131f66610254561b6a9c10db91f0b41