Zobrazeno 1 - 10
of 6 053
pro vyhledávání: '"pomaces"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 19, Pp e38737- (2024)
This work aimed to analyse the effect of particle size on bioactive compounds of different by-products. Orange, apple, and grape-wine by-products obtained from industrial production were dried and ground at two sizes: 1 mm and 0.5 mm. Pomaces were an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26bf5969e3aa47659babc2b92114175b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frontini, Alessandro1 (AUTHOR) alessandro.frontini@unisalento.it, Luvisi, Andrea1 (AUTHOR) andrea.luvisi@unisalento.it, Negro, Carmine1 (AUTHOR) carmine.negro@unisalento.it, Apollonio, Massimiliano2 (AUTHOR) massimiliano@apolloniovini.it, Accogli, Rita1 (AUTHOR) mariarosaria.depascali@unisalento.it, De Pascali, Mariarosaria1,3 (AUTHOR), De Bellis, Luigi1,3 (AUTHOR) rita.accogli@unisalento.it
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Aug2024, Vol. 11 Issue 8, p241. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matthieu Gaucher, Anthony Juillard, Bao-Huynh Nguyen, Noémie Viller, Cédric Ernenwein, Didier Marion, Marie-Noëlle Brisset, Bénédicte Bakan
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2024)
The outermost hydrophobic layer of plants, i.e. the cuticle, is mainly composed of cutin, a polyester of hydroxy fatty acids with reported eliciting and/or antimicrobial activities for some of them. By-products of the fruit processing industry (fruit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/998db03ac6634fcc8f352bdfd28a5298
Autor:
Harsh Kumar, Shivani Guleria, Neetika Kimta, Eugenie Nepovimova, Rajni Dhalaria, Daljeet Singh Dhanjal, Nidhi Sethi, Suliman Y. Alomar, Kamil Kuca
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100791- (2024)
The utmost objective of every nation is to achieve zero hunger and ensure the health and well-being of its population. However, in impoverished nations, particularly in rural areas, such issues persist on a daily basis. Currently, there is a growing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2db17dfd52e401aa196598dbb52e571
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2024 269 Part 2